HRAVATSKA

U slastičarnoj u Zadru joj naplatili čašu vode pola marke

Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite capuccino s čašom vode, napisala je ogorčena Zadranka

U slastičarnoj naplatili čašu vode uz kafu. Facebook

E. H./ 057info

21.8.2021

Jedna Zadranka požalila se na uslugu u jednoj slastičarnici na zadarskom Poluotoku.

Lokalni portal 057info prenio je priču jedne Zadranke o tome kako su u slastičarnoj njoj i njenoj majci naplatili čašu vode, što ju je razbjesnilo.



Pazite kad sjedate u slastičarnicu

- Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite capuccino s čašom vode, jer vam od sada dec vode (navodno filtrirane ili kakve god) naplaćuju po dvije kune. Dakle, ovakva čaša sa slike šest kuna. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu... Pa nema više ni besplatne vode uz kavu - napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju čaše vode i računa te potaknula raspravu.

Ubrzo su se javili i iz prozvane slastičarnice.


Namjere bile najbolje

- Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje - pojasnili su.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.