TRAGEDIJA

Hrvatska: Tri osobe se bore za život nakon pucnjave u Paragu

Nažalost, jedna dovedena osoba, žena 62. godište, preminula je uslijed teških ozljeda, rekao je direktor bolnice

Šegović: Zbrinuli smo sve povrijeđene. HRT

Fu. M.

25.8.2021

Direktor Županijske bolnice Čakovec Igor Šegović u razgovoru za HRT otkrio je kakvo je stanje ranjenih nakon sinoćnje pucnjave u međimurskom naselju Parag u Hrvatskoj, gdj je ubijena žena, a pet osoba je povrijeđeno.

Na njihov bolnički prijem sinoć je dovezeno 8 osoba, tri su već jutros puštene kući, među njima i dvije djevojčice. Jedna (10) je zadobila prostrijelnu ranu podlaktice, druga je imala stresnu reakciju, prenosi Index.hr.

- Nažalost, jedna dovedena osoba, žena 62. godište, preminula je uslijed teških ozljeda. Četiri osobe su zaprimljene na kirurški odjel i operirane su. Jedna osoba je dobro, izvan životne opasnosti, ali tri osobe imaju teške ozljede. Operacija jedne osobe trajala je gotovo čitavu noć - rekao je doktor.

Kazao je i da su od kuća pozvani doktori i medicinske sestre i da će zahvaljujući mobilizaciji cijele bolnice vjerojatno životi svih ranjenih biti spašeni.

Policija je izvijestila da je prije pucnjave došlo do svađe više osoba, nakon čega je jedna od njih ispalila nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Zasad su privedene tri osobe koje se dovode u vezu s tim događajem, a je li jedna od njih odgovorna za tragediju znat će se tijekom dana.

U policiji ističu i da je situacija u tom romskom naselju nakon tragičnog događaja stabilna i da nema opasnosti za sigurnost mještana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.