NAKON ZALASKA SUNCA

Uz brodice i svjetlosne signale: Večeras će se od Mateja Periša oprostiti brojni prijatelji i Splićani

Prijatelji su najavili kako će se okupiti na vanjskom vezu gdje pristaju kruzeri, a iz Lučke uprave je potvrđeno kako su im dali dozvolu za organizaciju ispraćaja

H. J. I.

23.5.2022

Matej je bio skiper, zato su ga prijatelji i kolege odlučili ispratiti brodicama i svjetlosnim signalima. Arhiva

Nakon zalaska sunca, večeras će se u 20:30 sati u splitskoj Trajektnoj luci od Mateja Periša oprostiti prijatelji, kolege, poznanici i brojni Splićani.

Proteklih pet mjeseci svi su oni iščekivali ishod potrage za Splićaninom koji je, nažalost, tragično skončao i danas je sahranjen u krugu porodice. Matej je bio skiper, zato su ga prijatelji i kolege odlučili ispratiti brodicama i svjetlosnim signalima,piše Slobodna Dalmacija.

Prijatelji su najavili kako će se okupiti na vanjskom vezu gdje pristaju kruzeri, a iz Lučke uprave je potvrđeno kako su im dali dozvolu za organizaciju ispraćaja.


Večeras će se od Mateja Periša oprostiti brojni prijatelji i Splićani. Slobodna Dalmacija

- Svi oni koji su poštivali apel oca Nenada, a žele se oprostiti od Mateja mogu nam se pridružiti na kruzerskom gatu - napisali su prijatelji Mateja Periša te pozvali sve zainteresirane sugrađane da sudjeluju u dostojanstvenom ispraćaju.

Podsjetimo, Nenad Periš je zamolio da se ne dolazi na sahranu Mateja Periša, da dozvole njegovim najbližima da se s njime oproste u miru i intimnom ozračju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.