NEREDI NAKON UTAKMICE

U Splitu održana misa za uhapšene navijače Hajduka: "Djeca su se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme"

Molit ćemo da sutkinjama koje budu donosile odluke Bog da mudrosti da donose odluke po istini i pravdi, a ne prema nekakvog nalogu, kazao je pater Čirko

E. Ć. / Slobodna Dalmacija

26.5.2022

U Splitu je danas održana misa za navijače Hajduka koji su privedeni nakon što su se poslije utakmice njihovih ljubimaca i Dinama sukobili sa zagrebačkom policijom.

Pater Čirko je rekao da se prvenstveno mole za duhovni mir porodica i djece koji su u pritvoru, kao i to da istina izađe na vidjelo. 

- Molit ćemo da sutkinjama koje budu donosile odluke Bog da mudrosti da donose odluke po istini i pravdi, a ne prema nekakvog nalogu. Molit ćemo i za policajce i djecu koja su ozlijeđena da se što prije oporave i vrate na svoje dužnosti i u svoj normalan život. Za sve ćemo moliti - rekao je pater Čirko, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon informacije da će se danas održati misa, mnogi su odmah kontaktirali patera Čirka, među kojima su i majke uhićenih. Kažu da su ga zvali jer ih poznaje sve.

- To su dečki koji su kod mene u crkvi ministrirali i koje poznajem od njihova rođenja. Nisu to meni neki strani tipovi nego djeca koju poznajem preko 18 godina. Njihove obitelji su normalne i nisu disfunkcionalne. Djeca su se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme - rekao je pater Čirko.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.