ČEGA SE DOSJETIO

Poznato ko je dojavio lažnu bombu u zagrebačkom tržnom centru: Radi se o zaštitaru, kojem je bilo mrsko raditi

Mislilo se da bi se tim hapšenjem mogao razriješiti cijeli niz lažnih dojava o bombama postavljenima u tržnim centrima posljednjih mjeseci

Policija uhapsila zaštitara jednog butika u Avenue Mallu. Fran Rubil / Pixsell

E. Ć. / Jutarnji list

5.7.2022

U tržnom centru Avenue Mall u Zagrebu jutros je dojavljena bomba, a policiji nije trebalo ni dva sata da riješi slučaj i pronađe dojavljivača. 

Kako javlja "Jutarnji list", policija je potencijalno osmuničenog uhapsila i odvela na kriminalističko istraživanje. Premda se mislilo da bi se tim hapšenjem mogao razriješiti cijeli niz lažnih dojava o bombama postavljenima u tržnim centrima koje su zadnjih mjeseci uzbunjivale Zagrepčane, prema prvim informacijama do kojih je Jutarnji list došao, to neće biti slučaj.

Naime, uhapšeni muškarac je zaštitar koji je radio u jednome butiku u Avenue Mallu, te je, navodno, razlog da čitavu policiju digne na noge i prekine rad centra koji je zbog dojave bio ispražnjen lijenost, jer mu se nije radilo. On je s jedne od govornica nazvao isključivo kako bi prekinuo rad centra i mogao se ići odmoriti ili obaviti neke privatne poslove.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.