REGION

Oženio se Peja: Zlatin bivši muž napravio tajno vjenčanje, a evo gdje!

A.Z.

18.7.2017

Zoran Pejić Peja (52) oženio se u šestoj deceniji i to sa 20 godina mlađom djevojkom Draganom Kačavendom (32). Voditelj je na Facebooku 15. juna objavio da se vjenčao, dok je njegova vjerenica na istoj socijalnom mreži promijenila prezime u Pejić.

Njih dvoje su se jedno dugom zakleli na vječnu ljubav na Ibici, gdje ujedno uživaju i na medenom mjesecu.

- Iako smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt s novopečenim mladoženjom, on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Ali, zato je njegova bivša žena Zlata Petrović, s kojom ima sina Jovana. Na vjenčanju nisam bila jer su oni to obavili na moru. Ali ,nemojte da me ispitujete, jer poštujem njihovu intimu i ne želim ništa o tome da pričam. Draganče je super ženica, mnogo je slatka i obožava Peju. Ne mogu da vam opišem kako se njih dvoje vole. To je vječna ljubav. Ona je jedna dobra djevojka, fina, vaspitana, uredna mlada žena. Čim me je Peja upoznao s njom, znala sam da su jedno za drugo. Sretna sam zbog njih i voljela bih da im uvijek bude tako lijepo - kaže Zlata.

Peja i Dragana su prije vjenčanja išli na „remont“. On je stavio nove zube, a ona je povećala grudi.

- Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom - izjavio je voditelj za TV Prva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.