REGION

Grupa Hrvata u Rijeci htjela ukrasti jahtu Lepe Brene

A.Z.

18.7.2017

Grupa mladića iz Opatije bacila je oko na jahtu Lepe Brene koja se trenutno nalazi u riječkoj luci, ali zahvaljujući brzoj reakciji čuvara, nisu ga uspjeli ukrasti, prenose srbijanski mediji.

Mladići su navodno već od ranije poznati po sličnim "operacijama" u kojima bi se uvukli na jahtu, malo se provozali i onda je vratili.

- Radi se o grupi mladića, zapravo o trojici lokalnih adolescenata koji ordiniraju po hrvatskom primorju i otimaju jahte koje su usidrene u Rijeci i Opatiji. Nisu oni klasični lopovi, već klinci koji vole skupe igračke i avanturu. Nekoliko puta im je to prošlo, pa im se osladilo. Nedavno su imali pik na Breninu jahtu, pa su oko nje obitavali nekoliko dana. Željeli su je ukrasti na nekoliko sati - kaže Kurirov izvor iz Rijeke.

- Jedan od te trojice se hvalio u društvu kako im je malo falilo da maznu morsku zvijer srpske pjevačice, ali su ih čuvari u posljednjem trenutku provalili. Kako i ne bi kad su se stalno motali oko plovila. Njima je do šale, ali to su ipak ozbiljne stvari. Ljudi su platili veliki novac za taj luksuz, a klinci bi da se vozaju - dodao je.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović trenutno uživaju na svom brodu, a ne zabrinjava ih puno situacija s lopovima.

- Svašta se događa, ali naša jahta ima odličnu posadu cijele godine. Tako nešto se nama ne može dogoditi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo - rekao je Boba novinarima Kurira.

Jahtu su, inače, kupili prošle godine i platili je sto tisuća eura. Brena često provodi vrijeme na hrvatskoj obali, a jahta joj je usidrena u Rijeci gdje je pronašla jeftiniju opciju za sidrenje. Naime, u Opatiji, gdje se pjevačica voli odmarati platila bi 2000 eura, a u Rijeci je istu uslugu pronašla za 100 eura, prenosi Kurir.

Prošle je godine situacija s plaćanjem privukla veliku pozornost, a Brena je izjavila da je time uštedjela 12.000 eura. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.