REGION

Vapaj estradnjaka: Dalmacija gori, a gdje su političari

A.Z.

18.7.2017

Hrabri vatrogasci, navijači Torcide i građani cijelu noć borili su se s vatrenom stihijom ne bi li obranili kuće širom Dalmacije te stavili pod kontrolu vatrenu stihiju kakvu stanovništvo u Splitu i okolici ne pamti.

Potporu izmorenim gasiocima i uplašenim građanima na društvenim mrežama dale su i mnogobrojne domaće zvijezde - u noći na utorak svi su sa strepnjom pratili što se događa na opožarenim područjima.

- Kako je došlo tako blizu? Alo, uprava, diži EU na noge, upregni vojsku, kakvi sastanci ujutro! Držite se, Dalmatinci - objavila je Ida Prester. Zakašnjelom reakcijom hrvatskog političkog vrha razočarana je i legendarna pjevačica Meri Cetinić.

- Dalmacija gori! Hoće li sabornici prekinuti svoj dvomjesečni odmor i uključiti se u pomoć upožarenim područjima!? - napisala je muzičarka, a oštar je bio i Tony Cetinski.

- Podrška svim vatrogascima i molitve usmjerene svima na ugroženim područjima, gdje su izbili tako mučki namješteni požari. Kukavice podmeću, a heroji gase i pobjeđuju - objavio je na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.