REGION

Volite dva muškarca u isto vrijeme: Evo kako da napravite pravi izbor

Avaz.ba

22.7.2017

Jednostavno, privlačnost između ljudi je biološko iskustvo. Može se dogoditi da, iako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, upoznate neku osobu na poslu koja utiče na vaše bujanje hormona.

Ili možda jedno vrijeme izlazite s raznim muškarcima i onda odjednom shvatite da vas dvije osobe jako privlače.

Kad između dvojice treba odabrati jednog muškarca javlja se osjećaj rastrganosti i to postaje jedno zbunjujuće iskustvo. Ipak, gledajte to s vedrije strane i pretvorite ovaj odabir u pravu zabavu.

Nastavite da istražujete i ispitujete njihove afinitete, kao i planove koje imaju sa vama. Otvorene veze nisu toliko prihvaćene u društvu, ali u ovom slučaju vam mogu jako pomoći. Pravila za otvorenu vezu vas mogu voditi ka otvorenom razgovoru, koji ne uključuje nikakve granice. Za one koji su više okrenuti tradicionalnim vezama i žele se, ipak, posvetiti samo jednoj osobi, imamo savjet.

Napravite listu prednosti i mana i budite iskreni prema sebi kada ga budete pisali. Obratite pažnju na ove stvari: Vi ste trenutno zapetljani u vrtlogu strasti i navali osjećaja, ali nesebična, čvrsta i jaka ljubav uvijek pobjedi na kraju.

Razmislite o tome na ovaj način: Ko će sto posto biti s vama kad ste bolesni? Ko će vas voljeti bez obzira na sve što život donosi?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.