"Kakve su ti ove silikonuše?" Otkriven motiv sinoćnje pucnjave u Beogradu u kojoj je ranjen vlasnik Happy TV

23.03.2017 17:36

Pucnjava koja je se sinoć desila u Beogradu glavna je tema srbijanskih medija. Naime, u pucnjavi koja se desila u hotelu "Prag", ranjen je Predrag Ranković Peconi, vlasnik Happy TV. 

Kako javlja "Blic", motiv pucnjave je navodna opaska Željka Rutovića na račun djevojaka koje su s njima sjedjele za stolom.  - Rutović je u jednom momentu rekao Peconiju: "Kakve su ti ove silikonuše". Peconi je na ovu uvredu reagovao burno, i izbila je svađa. I Rutović i Peconi bili su okruženi svojim obezbjeđenjem, ali niko od njih nije uspio da smiri situaciju, jer se sve desilo u sekundi. Rutović je izvadio pištolj i zapucao, a svi hici su Peconija pogodili u noge - kazao je izvor "Blica" koji je upoznat s istragom u ovom slučaju. 

S njima je za stolom sjedilo još nekoliko poznatih ljudi.

- Za stolom s Peconijem i Rutovićem sjedjeli su i Srđan Milovanović, vlasnik "Kopernikusa", koji je sinoć proslavljao kupovinu dijela hotela "Park", Milo Đurašković, još jedan biznismen, jedna pjevačica i dvije djevojke - kaže izvor. 

Peconi je danas uspješno operiran, izvađeni su mu meci i trenutno je u stabilnom stanju, bez znakova vitalne ugroženosti.

Napadač koji je ispalio hice na biznismena pobjegao je s lica mjesta i policija traga za njim, a Rankovićevo liječenje bit će nastavljeno u Urgentnom centru. 
NA VRH