REGION

Negirao krivicu: Ovo je osumnjičeni za silovanje komšinice koju je pretukao i izujedao

(Blic.rs)

31.7.2017

Lazaru Lađevcu (20) iz zaječarskog sela Grljan, koji je uhapšen pod sumnjom da je komšinicu Anu L. (19) silovao, pretukao i izujedao po tijelu, određen je danas pritvor do 30 dana.

Više tužilaštvo u Zaječaru je odmah nakon njegovog saslušanja predložilo da mu se odredi pritvor, što je prihvatio sudija za prethodni postupak začarskog Višeg suda.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju pokušao da negira svoju krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu djevojku.

Lađevac je u subotu, 29. jula, na dan kada je u selu bio veliki sabor, presreo Anu L. i uvukao je u kuću.

- Počeo je da je bije, cijepa odjeću, prijeti i na kraju ju je silovao. Nesretna djevojka je pokušala da se odbrani, ali ju je on sve jače udarao! U toku silovanja, krvnički ju je izujedao po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vrijeme udarajući - kaže sagovornik "Blica".

Nasilnik je nakon silovanja svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zaprijetio da će je ubiti ako nešto kaže.

Međutim, djevojka, sva pretučena, izujedana, iscijepane odjeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odveli u zaječarsku bolnicu, gde je ginekološkim pregledom potvrđeno nemilosrdno silovanje, a nasilnik je ubrzo uhapšen.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.