REGION

Strašno nevrijeme pogodilo Srbiju: Voda do koljena u Beogradu, grad veličine oraha okovao Novi Pazar

Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

11.9.2017

Veliko nevrijeme pogodilo je Srbiju! U Prokuplju je trenutno potpuni kolaps. Vjetar ogromne jačine lomi drveće, a saobraćaj je gotovo nemoguć. Najgore je što je stiglo sasvim iznenada, pa je grad, s obzirom da je danas vašar prepun, piše Telegraf.rs. 

- Odjednom se smračilo i počelo da puše, a automobil ispred mene samo što nije razbilo drvo koje je palo na sred puta. Već deset minuta pokušavam da prođem deonicom od dve stotine metara - kaže jedan stanovnik.

Kolika je šteta napravlјena, znat će se tek kada oluja prestane, a nadležni savjetuju da se bez prijeke potrebe ne izlazi napolјe.

Nevrijeme je počelo i nadomak Beograda, u naselju Ugrinovci, gdje na ulicama ima vode do koljena.

U Novom Pazaru situacija nije ništa bolja. Veliki pljusak pogodio je i ovaj grad, a mještani su trčali po ulicama kako bi našli neki zaklon od grada koji je počeo da pada oko 20 sati!

Saobraćaj na putevima u Srbiji se zasad odvija nesmetano, ali prema najavama metereologa u večernjim satima i tokom noći očekuju se pljuskovi i kiša koja u pojedinim krajevima može uticati na bezbjedno odvijanje saobraćaja, saopštio je AMS S.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.