REGION

Šta se to desilo Zokiju: Jelenina najbolja drugarica progovorila o njenoj prevari

Avaz.ba

16.9.2017

Jedna od najboljih drugarica pokojne Jelene Marjanović i porodična prijateljica je komentarisala hapšenje Zorana Marjanovića i njihov odnos.

Pjevačica Nada Topčagić je šokirana informacijom da je Zoran uhapšen:

- Iskrena da budem, potpuno sam šokirana. Niko mi nije javio, već sam pročitala da je Zoran uhapšen zbog Jecinog ubistva. To je strašno zaista. Opasno mi je žao te prodice, samo sam se stavila u njihovu kožu. Šta sada kada si obilježen za čitav život? Katastrofa! Šta će dijete bez oca. Zoran je njoj sve. Gdje je to dijete danas, samo se pitam? - rekla je pjevačica za "Blic".



Nada se prisjetila posljednjeg susreta sa porodicom Marjanović:

-Analizirala sam Zorana dok sam tamo odlazila kod njih. Nikada nisam čula da je rekao ružnu riječ za Jelenu, povišen ton. Sada razmišljam šta se to moglo desiti Zokiju da to uradi, kad je to mogao da uradi i zašto kada su oboje živjeli za tu Janu. Ako je on to uradio. Bila sam non stop na vezi sa Jecom. Bila sam na njihovoj slavi. Ona je svu slavu prepjevala i spremila. Tada svekrva njena prilazi i kaže: "Nemoj neko Jecu samo da mi dira". To je takva ljubav bila - izjavila je Nada.

Pjevačica je pročitala informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da je Jelena Zorana varala sa beogradskim tajkunom. Međutim, kaže da o tome nema ni govora!

- Odgovorno tvrdim da Jelena nije nikoga imala. Nije ona bila taj tip.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.