REGION

Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pjevačice, i poručila da dolazi u Beograd po malu Janu

TV Pink, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Avaz.ba

16.9.2017

Nakon sinoćnjeg hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, brigu o njihovoj kćerki Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pevačice "Zvezda Granda", Teodora Krsmanović.

Ona za Telegraf kaže da će sutra doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.

- Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću. Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je totalno u šoku, te slabo i govori - objasnila je Teodora.

Djevojka objašnjava da ne vjeruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.


Telegraf

- Jelena je žena bila opsednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil - navela je Teodora.

Inače, pred kućom Marjanovića nalazile su se brojne medijske ekipe, a zapazili smo i Zoranovog brata Miloša koji u naručju nosi malenu djevojčicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.