REGION

Šokantan obrat: Pjevačica ubijena zbog ljubavnog trougla, Zoranu prijetili ubistvom kćerke ako progovori?!

Avaz.ba

17.9.2017

Jelena Krsmanović Marjanović (33), pjevačica iz Borče, brutalno je ubijena prije više od godinu dana zbog ljubavnog trougla jer je, navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom, saznaje Kurir.  

Marjanović se tereti za teško ubistvo na svirep način 2. aprila 2016. i određen mu je pritvor do 30 dana.

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uvečer u porodičnoj kući u Borči. Odmah poslije privođenja otac Vladimir je iznio šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, i da do sada nisu govorili o njemu jer su se plašili za svoj život.

Kako saznajemo, dalja istraga će ići i u smjeru toga da je ljubavni trougao možda motiv zločina.

Zašto su šutili

- Izjava Zoranovog oca je iznenađujuća, jer do sada niko nije spominjao da je Jelena imala ljubavnika. Sve vrijeme porodica je tvrdila da su se lijepo slagali. Zašto su do sada šutili i krili da ona navodno nije bila vjerna? I zašto tek sada pričaju da su strahovali, naročito za Janu, i da je Zoran bio ucijenjen životom svojih najbližih - priča naš izvor i dodaje:

- Ipak, istraga, pored najužih članova porodice Marjanović, koja traje mjesecima, usmjerena je i na biznismena A. R. Provjerava se da li je on bio u višemjesečnoj ljubavnoj vezi s Jelenom i da li je možda i A. R., direktno ili preko trećih osoba, pored Zorana, umiješan u ubistvo pjevačice. Takođe se ispituju saznanja da je Jelena, navodno, tražila da se razvede od žene s kojom ima troje djece i da ga je navodno ucjenjivala, kao i kada je Zoran Marjanović saznao da ga žena vara.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.