REGION

Slučaj ubijene pjevačice: Evo šta Teodora Krsmanović kaže o navodnom ljubavnom trouglu!

Avaz.ba

17.9.2017

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, oglasila se Teodora Krsmanović, sestra ubijene pjevačice.  

Teodora je stala u odbranu svoje sestre i kaže da ne vjeruje u priču koju je iznio Vladimir Marjanović, piše Kurir.rs. 

Otac Zorana Marjanovića na dan hapšenja je tvrdio da je "hapšenje namješteno".

"Ovo je klasična namještaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio", izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića. 

Teodora ne veruje u priče o tajkunu. 

"To je meni jako smiješno. Svi koji su poznavali Jelenu znaju da je to bilo nemoguće. Bez obzira što je bila moja sestra, ona je bila dosadna žena. Svako je znao njenu relaciju svakoga dana, to je bila kuća, vrtić, bolnica i sve tako u krug. Nije bilo potrebe da nju neko prati. Ona kada je bila van kuće, bila je non stop sa Zoranom na vezi, tako da je ne vidim prostora da je ona mogla da se s njim vidi, da se dopisuje. Zoran je non stop bio na njenom telefonu, znao je za sve poruke, pozive, meni je to prosto nemoguće", kaže Teodora Krsmanović.

Nada Topčagić, Jelenina dobra drugarica takođe ne vjeruje da je Jelena prevarila Zorana. Takođe joj je teško da povjeruje da je on taj koji je ubio Jelenu.  

"Jako me potresla vijest, u šoku sam. Što se tiče tajkuna, složila bih se sa Teodorom, koliko sam bila u vezi sa svima njima, Zoranom, Jecom, tako da bi bar nekad primetila nešto, ona bi mi rekla. Ali nisam ja svaki dan tamo bila, niko nikome nije držao svijeću, ali svaki dan smo se čuli telefon. Ja nikada nisam čula povišen ton od Zorana, oni su jedna mirna porodica kao da ulaziš u crkvu", izjavila je Nada.  

Dodala je da su se zatvarile u studio.

"Dolazila je tu sa Janom, ona joj je bila sve, pričali smo do jutarnjih časova, Jana se igrala u studiju. nikada od Zorana nisam čula povišen ton, nikad od kada se znamo. Ona je bila preokupirana svojim obavezama, ona nije taj tip da bi ušla sa nekim vodila ljubav, nema šanse, ali opet kažem niko nikome nije držao svijeću, ali čula bih od nekoga, od kolega. To se na estradi odmah čuje", rekla je Nada.

Teodora je otkrila u kakvim je odnosima bila sa Zoranom Marjanovićem prije nego što je uhapšen.

"Dok je bio u rijalitiju ja sam se čila uglavnom sa njima u vezi Jane, smatram da treba da zna da ima maminu rodbinu i da treba da budemo u korektnim odnosim zbog nje", priča Teodora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.