REGION

Jelenin prijatelj otkriva kakav je bio njen brak sa Zoranom: Žao mi je njihove kćerke, odrastat će bez oba roditelja!

Avaz.ba

17.9.2017

Dok se u medijima nagađa da li je tragično preminula pjevačica Jelena Krsmanović imala ljubavnika, koji ju je, navodno, i ubio, njeni poznanici tvrde da ona nije bila tip žene koja bi vodila dvostruki život.

U to je uvjeren i njen kolega i drug Marko Gačić, sa kojim je svojevremeno snimila i duetsku pjesmu.

"Ne znam koliko je istina. Ne mogu u to da povjerujem. Ona je bila porodična žena, ne vjerujem da bi ona tako nešto uradila. Bila je posvećena Zoranu i Jani, ona je bila stub njihove kuće, to se zna", otkriva Gačić i dodaje da ne vjeruje ni u to da ju je usmrtio suprug Zoran Marjanović:

"Ja sam baš u čudu. Nisam mogao ni da pretpostavim da bi to Zoran mogao da uradi. I dalje ne vjerujem da je on ubica. Ne mogu da povjerujem da je on to mogao da uradi, ne može to da mi dopre do mozga", priča u nevjerici Marko Gačić.

On ističe da mu Zoran nikada nije djelovao kao neko ko bi mogao da naudi Jeleni. On kaže da se lijepo ponašao prema njoj i da su lijepo funkcionisali.

"Družili smo se mi. Nisam znao ni za jedan njihov problem, ni za jednu njihovu svađu. Vidjelo se u rijaliti šouu da je potpuno normalan, ne djeluje kao neko ko je to mogao da uradi", ponavlja Marko. Mlada zvijezda "Granda" poput mnogih drugih izražava brigu zbog Jelenine kćerke, koja je, na neki način, u ovom trenutku ostala bez oba roditelja.

"Jane mi je najviše žao, jer će odrastati bez oba roditelja", kaže pjevač.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.