REGION

Novi detalji: Misteriozna crnka trčala umjesto Jelene, dok su pjevačicu ubijali na drugom mjestu

Avaz.ba

18.9.2017

Zorica Zoka Mitrović kaže da je Zoran Marjanović svoju ženu držao kao malo vode na dlanu i da će istina brzo izaći na vidjelo.

Policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umjesto Jelene Krsmanović Marjanović, jer se na snimku koji je zabilježila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svjedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu, prenose srbijanski mediji.

- Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, poslije kojeg se pjevačici, prema riječima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabilježila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabilježila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu - kaže izvor iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica.

- Sumnja se da je na snimku mlada crnka, obučena u plavu trenerku! Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena. Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima, što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i Jana bili na nasipu dok je Jelena trčala - objašnjava sagovornik.

Zorica Zoka Mitrović, organizator programa na TV “Hepi”, za koju komšije Marjanovića tvrde da je djevojka najpoznatijeg udovca iz Borče,  poslije Jeleninog ubistva na Facebooku je pokrenula podršku Zoranu Marjanoviću, dok se poslije njegovog hapšenja angažovala da mu nađe najboljeg advokata u Srbiji.

- Zoran je završio iza rešetaka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten! U zatvoru je čovjek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo vam da će vrlo brzo izaći na vidjelo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući, gdje mu je i mjesto - odsječno je rekla Zorica Zoka Mitrović.

Zorica je odbila da komentira šokantnu tvrdnju Zoranovog oca Vladimira, koji je poslije privođenja sina izjavio da je Jelena dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom Aleksandrom i da je ubica zapravo njen ljubavnik.

Na pitanje da li je Jelena ubijena zbog ljubavnog trougla, jer je pored braka sa Zoranom, navodno, bila u vezi sa poznatim beogradskim biznismenom, Zorica Mitrović nije bila voljna za razgovor. 

- Ne želim više ništa da vam kažem, da li vam je jasno?! Nemojte više ništa da me pitate! - povišenim glasom je uzvratila Zoka. 

- To su laži! Što me pitate takve stvari? Je l’ vi mene čujete šta vam kažem?! - odbrusila je.

O pitanju njenog angažovanja da Zoranu nađe advokata, Zorica je vrlo kratko odgovorila.


- Nevin čovjek je u zatvoru! I neću više ništa da vam kažem! - drčno je poručila Zorica na kraju razgovora. 

Komšije kažu da stalno sreću Zoku.

- Rano ujutru iz njihove kuće ide na posao. Čuli smo da radi na TV “Hepi” kao organizator programa i da je radila u petoj sezoni “Parova” - kratko su rekle komšije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.