REGION

Sestra ubijene Jelene Marjanović: Primjetila sam da se u kući Marjanovića dešavaju čudne stvari

Avaz.ba

23.9.2017

Primjetila sam i ja kad sam bila da su Marjanovići promijenili pločice i parket u kući poslije ubistva Jelene, ali nisam to povezivala na taj način... sa slučajem... Vidjela sam i ja u novinama... - izjavila je jutros, uživo na TV-u, Teodora Krsmanović, sestra od svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović.

Time je potvrdila pisanje Kurira o promjenama koje su se dogodile u kući Marjanovića poslije zločina koji okupira pažnju javnosti.

Ona se uživo telefonom uključila u Jutarnji program TV Pink oštro negirajući da je njena sestra bila u bilo kakvoj vanbračnoj vezi, odnosno tajnoj ljubavnoj vezi s nekakvim tajkunom o kojoj se ovih dana pisalo u medijima.

- To je stvarno nemoguće i to mogu da potvrdim sa sigurnošću - rekla je Teodora stavljajući tačku na priču o tajkunu.

Ona je naglasila i da, kada je riječ o hapšenju Zorana Marjanovića i eventualnom krivcu za ubistvo, porodica Krsmanović smatra da ne trebaju suditi oni nego državni organi, piše kurir.rs.

 

- Mi nismo ti koji treba da sudimo, ne želim da komentiram da li je kriv ili ne - rekla je Teodora. 

Na pitanje u kakvim je odnosima s porodicom Marjanović, Teodora je odgovorila u korektnim, prije svega zbog Jane. Također, rekla da trenutno nema nikakav kontakt s malom Janom.  

Iako su kontakti s djevočicom slabi, rekla je da bi preuzela starateljstvo nad djevojčicom.

- Kada bi došlo do toga, preuzeli bismo starateljstvo nad Janom kao da je naše dijete, što i jeste... Ona i jeste naša, ali preuranjeno je govoriti o nečemu takvom u ovom trenutku - rekla je.

Na pitanje da li zna za novu ženu u Zoranovom životu odnosno njegovu novu djevojku, rekla je da je to vidjela u novinama, ali da lično ne zna.

  Teodora je dodala i da je njena porodica, kada je riječ o slučaju, učinila sve što je u njihovoj moći, a na pitanje može li da potvrdi da je Jelenina majka Zorica Krsmanović bila ključni svjedok, Teodora je rekla da ne može iznositi detalje niti da govori o onome o čemu je tužilaštvo obavještava, piše kurir.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.