Ovaj detalj je svima promakao: Zoran prekinuo oca kad je pričao o Jeleninom ubistvu!

Avaz.ba
25.09.2017 16:18

Suprug Jelene Marjanović, Zoran Marjanović gostujući sa ocem Vladimirom u emisiji neposredno po otkriću stravičnog zločina, u kojoj je gostovao i advokat u penziji Toma Fila, Zoran je važio za napaćenog udovca, a ne za jednog od osumnjičenih. 

Međutim, jedan detalj je posebno zainteresirao javnost sada kad je on u pritvoru.

Dok je novinar Milomir Marić pitao "da li se neko pita zašto bi ti ubio ženu i kćerku ostavio kao siroče", odgovori su se nizali.

- Nikog ne interesuje motiv. Osnov je motiv. Ali toliko laži da izađe, odakle u ljudima tolika potreba da vas nazove ubicom, da aktivira cijelu javnost protiv vas - rekao je Vladimir i naveo da su ih optuživali za bavljenje satanizmom, ali da je, kako kaže, satanizam ono što su uradili njihovoj porodici.

- Obično nema ubistava bez motiva kod normalnog čovjeka, jedino neuračunljiva osoba ubija bez motiva. Da li je to nacionalno, ljubav, novac, strast, ružna riječ… Bez motiva nećemo i naći ništa, u tom pravcu i ide istraga, zašto bi neko ubio ženu, mora da ima neki razlog - nadovezao se Fila i naglasio da on smatra da je u pitanju bilo nečije “emotivno pražnjenje nad tom sirotom ženom”.

I baš u trenutku kada je Vladimir krenuo da daje odgovor da je nemoguće da optužuju cijelu porodicu, Zoran je pokazao svoju nemirnu stranu.

- Šuti da priča čovjek - promrmljao je Zoran kroz zatvorenu vilicu, tako da se to skoro i ne čuje.

NA VRH