REGION

Vladimir Marjanović: Jelena je imala tri švalera

Avaz.ba

9.10.2017

Vladimir Marjanović, svekar zvjerski ubijene pjevačice Jelene Marjanović, rekao je svojim advokatima i komšijama da neće još dugo ćutke gledati kako mu sin Zoran "nevin truhne u zatvoru" i najavio je da će javno reći sve što zna o Jeleni i njenim švalerima!?!

Otac Zorana Marjanovića, svojevremeno je imao samo reči hvale za snaju Jelenu Majranović, međutim sada je potpuno promenio ploču...

Prema pričanjima više Marjanovićevih komšija iz Borče, ali i jednog od njegovih advokata, Vladimir je svakoga dana sve bliži odluci da progovori. On tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih ljubavnika, da policija to zna, ali da namjerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu, za koga tvrdi da je moćni tajkun s jakim političkim vezama.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Tvrdi da je Jelena imala tri švalera

Jelenin svekar, koji je i neposredno poslije Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio švaler, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pjevačica imala trojicu ljubavnika!

- Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera! Pominje i jedno konkretno ime i prezime, tvrdi da je taj čovjek, za koga ja nikada prije nisam čuo, jako bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je, poslije hapšenja Zorana, htio da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori! Kaže, ne može više ćutke da gleda kako mu sin nevin truhne u zatvoru - kaže jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

Prema njegovim riječima, kako vrijeme prolazi, Vladimir sve otvorenije ogovara pokojnu snaju, majku svoje unuke Jane (6).

- Poslije Zoranovog hapšenja govorio je da on nema nikakve veze sa ubistvom i da je za sve kriva Jelena, koja nije bila cvećka. Sada, Bože me sačuvaj, već otvoreno govori da je Jelena bila ku*va! Tvrdi da je imala trojicu ljubavnika, da je Zoranu nabijala rogove gdje god i kad god je stigla. Njegova verzija kaže da je Jelena htjela da ostavi tog svog moćnog švalera, pa da je on zbog toga poludio i ubio je - priča sagovornik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.