REGION

Zoran Marjanović plače u zatvoru: Umrijet ću bez mame!

Avaz.ba

13.10.2017

Zoran Marjanović (37), koji je prije nepunih mjesec dana uhapšen u vezi sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, navodno počinje psihički da puca u zatvoru, prenosi Informer. 

Marjanović, koji je većinu vremena u ćeliji sasvim miran i staložen, počinje da se trese i plače svaki put kada se prisjeti majke, kažu zatvorski čuvari. Prema njihovim riječima, Marjanović stalno govori da mu nedostaje majka, za koju je jako vezan, a u jednom trenutku je čak zaplakao i naglas ridao:

- Majko, umrijeću ti, umrijeću bez majke!

Zoranova majka Zorica, koja je prošle godine i osuđena zbog nadrilekarstva neće da ode u posjetu sinu, jer, kako kaže, u zatvoru vlada loša energija koja bi mogla da ugrozi njenu bioenergiju, kojom navodno liječi ljude.

Iz istog razloga, nije bila ni na sahrani snahe Jelene, a u više navrata je odbila i ispitivanje na detektoru laži.

Zorana Marjanovića su od 15. septembra, kada je uhapšen, posjećivali otac Vladimir i brat Miloš, i to uvijek zajedno.

- Posjetili su ga ukupno četiri puta, tri puta u septembru i jednom početkom oktobra. Dobio je od njih tri paketa i uplatili su mu nešto novca da ima za zatvorsku kantinu. Zoran neće da u pritvoru viđa kćerku, jer smatra da to nije mjesto gdje bi dijete trebalo da ga vidi. Ali, sve ga više pogađa što majka Zorica neće da ga posjeti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.