REGION

Vapaj Zorana Marjanovića iz zatvora: Molio je brata Miloša da mu spasi sve što ima!

Avaz.ba

20.10.2017

"Miloše, otet će mi Janu! Moraš odmah da se oženiš jer ćeš jedino tako moći da dobiješ starateljstvo nad njom dok sam ja u zatvoru. Uradite to što prije, ako je uzmu Krsmanovići, izgubit ću je zauvijek!“ 

Ovo su riječi koje je rastrojeni Zoran Marjanović uputio bratu Milošu neposredno nakon što su mu 15. septembra inspektori na ruke stavili lisice i odveli ga u pritvor zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović, u aprilu prošle godine.

Kako saznajemo, Zoran je istog trenutka kad je ugledao policiju na vratima shvatio da je u velikom problemu, kao i da je, pored njegove, sada neizvjesna i sudbina njegove kćerke Jane (6).

- Znao je da poslije njegovog hapšenja ne postoji šansa da staratelji male Jane postanu njegovi roditelji. Brat Miloš mu se učinio kao jedino moguće rješenje, zbog čega je insistirao da se što prije oženi i kasnije kad je zadržan u pritvoru - kazao je za Kurir izvor. On napominje da je zbog komplikovanih procedura neophodno da Miloš istupi kao porodičan čovjek.

- Imao bi daleko veće šanse od bilo kog Jeleninog rođaka iz porodice Krsmanović, prvenstveno u odnosu na njenu sestru Teodoru, koja je takođe najavila da će ući u bitku za starateljstvo - dodaje naš izvor.

Nekoliko dana poslije hapšenja Zorana, Miloš se vjenčao s djevojkom Milicom.

- Oni su obrazložili venčanje njenom poodmaklom trudnoćom, a u stvari im se žurilo da što prije uđu u brak kako bi nastavili borbu za Janu. Nije im u tim trenucima bilo do svadbe i veselja, jer je Zoran uhapšen. Poslije venčanja u opštini s kumovima, vratili su se u dom Marjanovića u Borči na svečani ručak - kaže naš sagovornik.

Početkom oktobra Centar za socijalni rad je po službenoj dužnosti oduzeo Zoranu Marjanoviću starateljstvo nad Janom. Staratelj djetetu je zaposleni Centra za socijalni rad, a dijete je smješteno kod strica Miloša. Ukoliko bi i Miloš bio uhapšen, onda bi Jana bila odvedena iz ove kuće.

Kako je Kurir pisao, i Zoran očajnički namjerava da se oženi svojom djevojkom Zoricom Mitrović kako bi nastavio bitku za dijete i da bi ona mogla da ga posjećuje u pritvoru.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.