REGION

Nestao svekar Jelene Marjanović

Avaz.ba

24.10.2017

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pjevačice Jelene Marjanović, zanijemila je kada su je novinari ispred zgrade tužilaštva pitali ko je ubio njenu snahu i panično utrčala u taksi, jer je njen suprug misteriozno nestao.

Svekrva brutalno ubijene pjevačice do sada nije željela da priča o zločinu, ali je jučer na poziv tužilaštva došla na svjedočenje. Kao član porodice, ona je poput supruga Vladimira i sina Miloša iskoristila pravo privilegiranog svjedoka i odbila da svjedoči, prenose srbijanski mediji.

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo u zgradi tužilaštva i Zorici Marjanović su uputili direktno pitanje: “Recite nam ko je ubio vašu snahu?“

- Ne želim da komentarišem! - uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara i panično utrčala u taksi. 

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice, jučer je misteriozno nestao nakon što je na saslušanje dovezao suprugu Zoricu i unuka Uroša u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Zorica je poslije izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo isčezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikada ranije nije odvajao od nje. U trenutku kad su okupljeni novinari tražili izjavu, prišao joj je advokat i bukvalno je ugurao u taksi!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.