REGION

Djevojčica poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, više osoba povrijeđeno

Avaz.ba

17.11.2017

Sedmogodišnja djevojčica N. N. iz ubskog sela Sovljak, preminula je na Univezitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na putu Valjevo - Ub. U ovoj nesreći je povrijeđeno više osoba.

Kako pišu srbijanski mediji, do udesa je došlo u selu Murgaš kada je vozač škode "felicije" D. N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "audi", kojim je upravljao S. J. u kojem se nalazila šestočlana porodica od kojih je četvero djece. 

U valjevskoj bolnici su potvrdili da je u toku protekle noći zbrinuto više teško povrijeđenih osoba iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na području Uba. Maloljetna N. N. je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici transportovana u Beograd u Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj gdje je i pored napora ljekara izgubila borbu za život. 

Nezvanično, direktan sudar dva automobila izazvao je vozač ‘’škode’’ D.N. sa kojim je u vozilu bila njegova maloljetna kćerka N.N.

Ove sedmice ovo je druga tragedija na putevima u Kolubarskom okrugu. Za samo pet dana u dvije saobraćajne nesreće život su izgubile tri osobe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.