REGION

Tragediji u Zemun Polju prethodila svađa zbog Facebooka i kuće: Prijavila da je maltretira, čekajući saslušanje ubio je nasred ulice

Kurir

6.12.2017

Tragediji u Zemun Polju, u kojoj je saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio svoju bivšu djevojku, a zatim sebe, prethodile su godine svađa zbog kuće u kojoj je ubijena Miroslava Stojaković (46) živjela.

Ubijena Miroslava i Miloš bili su u vezi još u vrijeme dok su oboje bili u brakovima, a već neko vrijeme sudili su se zbog kuće u kojoj je ubijena živjela, a za koju je Miloš tvrdio da je učestvovao u njenoj izgradnji, prenose beogradski mediji.

- Njih dvoje bili su u vezi nekoliko godina. Često su se svađali i mirili, a onda je izbila svađa zbog kuće. Miloš je tvrdio da je kuća njegova jer je navodno uložio novac u njenu izgradnju, međutim žena je tvrdila da nije i navodno je počela da mu prijeti da će ga prijaviti policiji zbog uznemiravanja - priča sagovornik upoznat sa slučajem.

Jovanović je tada pokrenuo parnični postupak da bi se utvrdilo čija je zapravo kuća. Nakon svega toga, u januaru ove godine policija je dobila poziv od Miroslave koja je tvrdila da joj Jovanović prijeti smrću.

U maju ove godine povodom ovog događaja Treće osnovno tužilaštvo uputilo je saobraćajcu poziv na saslušanje, na koje se on odazvao u oktobru ove godine.

- I tada je ispričao isto što i u policiji. Negirao je sve njene tvrdnje i naveo nekoliko svjedoka koji bi navodno mogli da potvrde njegovu priču - priča izvor.

Nakon toga, prema nezvaničnim saznanjima, ubijena žena je trebala biti saslušana početkom naredne godine, međutim, to nije dočekala.

Ubica Jovanović i nesretna Miroslava navodno su imali u januaru ove godine i sukob zbog Facebook profila.


 

 Navodno je otvoren profil na toj društvenoj mreži sa njenom slikom i oglasom da traži muškarca. Vikao je na nju i pitao je čime se ona to bavi. Ona se branila i tvrdila da je neko iskoristio njenu sliku i da ona to nikada ne bi uradila - kaže sagovornik blizak paru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.