SRBIJA

Vučić voli pobjeći tjelohraniteljima

CDM

7.5.2018

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je istina da voli “šmugnuti” osiguranju i voziti se automobilom.

On je istakao i da je prije tri dana bio sa sinom na utakmici Roma – Liverpul, kada su mu, kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je tjelohranitelj naoružan.

On im je, ispričao je u intervjuu za “Kurir”, odgovorio da nema tjelohranitelja, već da je to njegov sin i upitao ih šta hoće od njih.

- Sad, prije tri dana na utakmici Roma-Liverpul, sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: “E, ovo mi je sin, nemojte brinuti, nemamo nikakvo oružje.” Oni su onda rekli: “Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo - ispričao je srbijanski predsjednik.

Vučić je ispričao i da to nisu bili klinci, već da misli da su bili navijači iz Splita i Zagreba.

- Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli s negativnim predrasudama u prvom trenutku - rekao je Vučić i dodao:

- Ja sam običan i normalan čovjek i jedva čekam vrijeme kada neću imati osiguranje i kada ću sve one koji mi danas prijete i govore: “Kako ćete izaći?” smjeti pogledati u lice i kaazti da nisam ukrao nijedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mjesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.