REGION

Nedeljko Jovanović na saslušanju zbog divljanja u porodilištu

Blic.rs

16.5.2018

Srbijanski rukometaš Nedeljko Jovanović danas će u policiji biti saslušan zbog haosa koji je u nedjelju uvečer napravio u porodilištu u Višegradskoj, saznaje "Blic".

Kako je "Blic" pisao, te noći njegova vjerenica se, zbog komplikacija, prijevremeno porodila i u šestom mjesecu rodila bebu od svega 600 grama. 

Divljanje rukometaša u zgradi porodilišta u Višegradskoj prijavila je jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna. Međutim, kada je policija stigla u krug bolnice, Jovanović je već bio otišao. Iskaz o incidentu tada je dala medicinska sestra, koja je i pozvala policiju, kao i ostali zaposleni.

Kako nezvanično saznaje Blic, Jovanović će danas biti saslušan u policiji o svim okolnostima koje su se desile te noći, a nakon toga će policija izvještaj predati Tužilaštvu, koje treba procijeniti postoje li elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak. 

Nakon incidenta, izvinjenje

Međutim, Jovanović je samo dan nakon incidenta ponovo posjetio GAK Višegradsku, ali ovog puta da bi se izvinio za svoje ponašanje. Kako je rečeno, on je u bolnicu došao u popodnevnim satima i pokušao izgladiti situaciju s ljekarima i medicinskim sestrama.

Kako je "Blic" već pisao, Nedeljko Jovanović je u nedjelju oko pola dvanaest uvečer upao u porodilište, gdje je pokušao razvaliti vrata, vikao i krivio ljekare za prijevremeni porođaj njegove vjerenice, a potom je čak ušao i u dio gdje se žene porađaju i gdje je civilima pristup zabranjen.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.