SRBIJA

Ubijeni Predrag Milovanović ostavio misterioznu poruku na Facebooku prije smrti

Kurir.rs
09.06.2018 22:28

Predrag Milovanović (35), zvani Peđa, iz Ćuprije, bodibilder i kikbokser, ubijen je preksinoć hicima iz vatrenog oružja u Ulici Sretena Zdravkovića u tom srbijanskom gradu, nedaleko od svoje kuće.

Prema zasad poznatim informacijama, Milovanović se oko 23 sata dovezao do ulice u kojoj živi. Za sada nepoznati ubica se krio u mraku i kada je Milovanović izašao iz automobila, egzekutor mu je prišao i pucao mu u grudi.

Teško ranjeni Milovanović pao je na stepenice, a napadač je pobjegao.

 - Pucnjavu su čuli stanari te ulice i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su patrola i ekipa Hitne pomoći stigle, Milovanović je još bio živ, pa je prevezen u ćuprijsku bolnicu, gdje je uprkos naporima ljekara ubrzo preminuo - kaže sagovornik upoznat s istragom.

- U Srbiji, prema sadašnjim saznanjima, nije bio problematičan. Bio je u Švajcarskoj, godinu i po do dvije. Tamo je bio pod istragom, navodno u vezi sa nekim malverzacijama. Izvesno vrijeme proveo je u pritvoru i kada je pušten, vratio se u domovinu. U Srbiji, tačnije u Senji, otvorio je kladionicu sa jednim prijateljem - navodi sagovornik Kurira, i dodaje da zasad niko ne može da precizira da li je ovaj zločin povezan sa Milovanovićevim aktivnostima u Srbiji ili možda sa istragom koja je protiv njega vođena u Švajcarskoj.

Predrag je po povratku iz Švajcarske živio u domu sa ocem i majkom. Inače, prije nego što je postao gastarbajter radio je u Općini Ćuprija kao vozač.

Da se ipak nešto dešavalo sa Milovanovićem i da se promijenio u posljednje vrijeme, svjedoči i njegov citat na društvenim mrežama.

"Ja nisam loš čovek, za*jeb'o ne bih. Ali postajem sve gori jer ste tako to hteli", napisao je nekoliko dana prije smrti Milovanović.

NA VRH