SKANDAL Policija ga je tražila na poznatim adresama

Nestao Darko Kostić, policija raspisala potragu za modnim kreatorom zbog seksualnog uznemiravanja dječaka

Blic.rs
18.06.2018 22:16

Foto: Darko Kostić: Dizajner kojeg traži policija

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je poslije prijave da je seksualno uznemiravao maloljetnog dječaka L. J. (15) i policija je raspisala potragu za njim.

Prema saznanjima "Blica", protiv Kostića je podnesena krivična prijava u redovnom postupku. Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloljetnog dječaka, inače učesnika televizijske emisije "Neki novi klinci", Kostić fotografirao i za to tražio novac.

- Kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i potom je policiji na Novom Beogradu podnesena krivična prijava za seksualno uznemiravanje - otkriva izvor "Blica".

Policija je Kostića tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bijegu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je prošle godine u junu priveden zbog posjedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagirala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatirali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

NA VRH