SRBIJA

Gnusan čin beogradskog muzičara: Skuhao jaja mlade golubice, vratio ih u gnijezdo, pa sve to objavio uz jezive komentare

Blic.rs

2.7.2018

Beograđanin Nikola Spasić, sada već bivši gitarista benda "Irie FM", šokirao je javnost objavivši gnusne fotografije na jednoj društvenoj mreži.

Na fotografijama se, uz eksplicitno objašnjenje, vidi kako je mladić skuhao jaja koja je, navodno, snijela glubica na njegovoj terasi, a ono što je još šokantnije, prema vlastitim tvrdnjama, on je ta jaja vratio u gnijezdo kako bi se nesrećna ptica i dalje brinula o njima.

Zbog ovog, prema mnogima monstruozniog i nepotrebnog čina, ekspresno je i izbačen iz benda.


Spasić se na svom Instagram storiju pohvalio kako je skuhao jaja golubice i vratio joj ih u gnijezdo, samo zašto što mu je isprljala terasu.

- Tri godine mi golubovi us*aše život. Se*u kao da je kod mene javna klonja za golubove. Jedna mlada mama se skoro doselila, snijela jajca i brani terasu od drugih golubova se*ača - napisao je on kao propratni tekst uz fotografiju mame golubice.

Nakon fotografije terase na kojoj se vidi gdje je golubica napravila gnijezdo, slijedi ona koja tjera suze na oči. Naime, on je uzeo golubicina jaja i napravio sliku kako ih kuha, uz komentar " ko kaže da će mladi ...".

Da stvar bude još gora, Spasić je ta jaja vratio u gnijezdo.

- Sve vraćeno na mjesto da mlada mama ne primijeti. Čuvaj svoju terasu, mlada mamo. Sad će djeca, samo što nisu.


Međutim, nakon te njegove objave na zvaničnoj internet-stranici benda "Irie FM" napisano je da su se ostali članovi ogradili od njegovog postupka. Vukašin Marković je napisao da ovakav postupak niko ne podržava u njihovom bendu i da akt pojedinca ne znači da je akt kolektiva.

- Poštovani fanovi benda i svi koji našu FB stranicu posjećujete u posljednjih 24 časa zbog ovog nemilog događaja, dobar dan. Prema mom ličnom mišljenju, ovaj odgovor stiže kasno, ali radi se o tome da ne možemo da vjerujemo do čega je došlo, i pokušavamo da sagledamo činjenično stanje i donesemo pravu odluku. Članice i članovi benda IrieFM su krajnje zatečeni ovom situacijom.

Jako nam je žao što je do ovoga došlo, ali ovom prilikom moramo da se ogradimo od postupka našeg člana Nikole Spasića. U ovom slučaju, akt pojedinca nikako ne podrazumijeva akt kolektiva. Nismo imali prilike da se do sada, kroz rad benda susretnemo sa ovakvom problematikom. Naša dosadašnja saradnja je podrazumijevala prije svega profesionalizam, bez ikakvih iznošenja stavova ove vrste - napisao je Vukašin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.