BEOGRAD

Jezivi snimak iz tramvaja: Manijak spopadao tinejdžerku, putnici se pravili da ništa ne vide

Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji

Printscreen

Blic.rs

25.10.2018

Snimak iz jednog beogradskog tramvaja koji je danas osvanuo u Facebook grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" šokirao je sve koji su ga vidjeli i zapalio društvene mreže.

Na njemu se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje je grliti. Kako uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji. 

Priljubio se uz djevojčicu i dodirivao je po grudima i tijelu, dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo...

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sjedi nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu djevojčici, pa čak ni da obavijeste vozača tramvaja da bi momentalno zaustavio vozilo.

Kako je napisano ispod snimka koji je uznemirio ljude na društvenim mrežama, djevojčica ima svega 12 godina.

Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća kažu da im nije prijavljen ovaj incident.

- Vozač je u kabini, on to ne može vidjeti. Da ga je neko od putnika obavijestio, on bi reagirao, odnosno zaustavio bi tramvaj. Roditelji bi trebali prijaviti slučaj policiji - kažu iz GSP-a pitajući se zašto niko od putnika nije ništa rekao.

Kako kažu iz najvećeg beogradskog prijevoznika, oni nisu vidjeli snimak koji kruži društvenim mrežama, ali su čuli za njega.

- Ovo je ludilo, ne mogu da vjerujem da se takvo nešto dešava. Najšokantnije je što putnici gledaju i ništa ne poduzimaju - dodali su iz GSP-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.