SRBIJA Petnaestogodišnjek A. O. iz Bačke Topole

Misteriozni detalji nezapamćene tragedije: Tijelo dječaka pronađeno u kupatilu

Prvobitno se pojavila informacija da je umro u svojoj porodičnoj kući

Avaz.ba
12.03.2019 17:49

Tragedija u Srbiji

Foto: Telegraf

Beživotno tijelo 15-godišnjeg dječaka A. O. iz Bačke Topole u Srbiji pronađeno je u kupatilu porodične kuće njegovog druga. 

Naime, nesreća se dogodila u dijelu grada Čantavirski put, nedaleko od željezničke pruge gdje stanuje dječakova baka, saznaje Telegraf.  

Starica je, kako saznaju, došla probuditi unuka i druga A. O. kada je primijetila da on nije u krevetu, već u kupatilu, te da ne daje znake života.  

Prvobitno se pojavila informacija da je umro u svojoj porodičnoj kući u Bačkoj Topoli u ulici Bartoka Bele i da je tijelo u krevetu pronašla njegova baka, ali istina je malo drugačija.

Također, u prvoj vijesti bilo je riječi o nekakvoj zabavi, poslije koje se dječak nije probudio, ali, kako tvrdi poznanik dječakove porodice iz Bačke Topole, nije bilo nikakve zabave.  

- Ne vjerujemo u tragediju koja je zadesila ovu porodicu. Prvo smo mislili da se ovo desilo u kući njegove bake, poslije smo čuli da je dječak bio kod druga. Nisam čuo da je bila bilo kakva zabava. Velika tuga, mlad život je ugašen - ispričao je jedan mještanin Bačke Topole. 

Tijelo 15-godišnjeg dječaka poslano je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Nakon detaljne istrage bit će poznato šta je prethodilo ovom nesretnom slučaju.

Komentari

NA VRH