SRBIJA

Predsjednik općine zaključao odbornike i skinuo ručke s vrata

Spriječio ih čak i da koriste vodu

Avaz.ba

13.4.2019

Općinski odbor SNS-a Paraćin saopćio je da je predsjednik općine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike te stranke koji su ušli u prostorije Općine.

Kako se navodi u saopćenju, on ih je zaključao, skinuo ručke s vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i spriječio ih čak i da koriste vodu. 

Općinski odbor SNS-a najoštrije je osudio nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno provodi s grupom od 30 pripadnika osiguranja.'

Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja nimalo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi prijetnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare - navodi se u saopćenju.

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

- Protiv Paunovića koji je općinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnijete krivične prijave. Kako bi se napokon spriječio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, Općinski odbor SNS-a traži da se istraže pronevjere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena općina Paraćin - kaže se u saopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.