ŠOKANTNO

Odmotava se klupko: Isplivala mračna tajna srbijanske estrade

Screenshot

Alo.rs

16.4.2019

Danima unazad glavna tema u Srbiji i regionu je vijest o hapšenju najvećeg makroa Mihajla Maksimovića.

Svakodnevno isplivavaju nove informacije o tome ko se sve s javne scene bavi prostitucijom, ali i ko su tim istim djevojkama, koje su svoje tijelo prodavale za novac, bili klijenti.

Iako se i dalje nagađa koje su to poznate ličnosti upletene u vrtlog prostitucije, za Alo.rs je odlučio progovoriti izvor blizak popularnoj srbijanskoj pjevačici, za koju tvrdi da se bavi prostitucijom godinama unazad.

On ekskluzivno otkriva na šta je sve spremna popularna pjevačica kako bi seksualno zadovoljila svog klijenta, ali i sebe.

- Znam, sada svi samo razmišljaju o tome ko su naše poznate pjevačice i glumice koje su se našle u katalogu Mihajla, a ja vam samo mogu reći da mnoge od njih rade i samostalno i to dobro naplaćuju. Za našu, ultrapopularnu pjevačicu znam da se godinama unazad bavi prostitucijom, prodaje svoje tijelo kako bi zaradila novac, ali isto tako to radi i iz ličnog zadovoljstva - počinje priču za Alo.rs dobro upućen izvor u estradne priče i nastavlja:

- Sjećam se, jednom je imala poziv od klijenta da ode na Crnogorsko primorje kako bi tamo seksualno općili. Ipak, njih dvoje nisu željeli samo uobičajni seks već su htjeli eksperimentirati. On joj je predložio da ona urinira po njemu kada ga seksualno bude zadovoljila, ali i da na kraju ivrši veliku nuždu po njemu. To ga je baš palilo. Znam, sve to zvuči grozno, ali za nju je ovaj prijedlog bio kao neki izazov. Zato je odlučila da drži jogurt dijetu prije nego što ode za Crnu Goru, jer ona podstiče probavu, a samim tim je izbacila što više toksina iz organizma i njen izmet kao i mokraća imali su manje neprijatan miris - tvrdi dobro upućen izvor u život popularne pjevačice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.