ESTRADNI MAKRO Odlučio objaviti svoju stranu priče

Srbijanski moćnici u panici: Mihajlo Maksimović priprema knjigu kako funkcionira svijet prostitutki

Još je neizvjesno kako će tačno izgledati

Avaz.ba
23.04.2019 20:55

Mihajlo Maksimović

Foto: Arhiv

Knjiga koju je uhapšeni estradni makro Mihajlo Maksimović počeo pisati iza rešetaka, a koja, kako je ekskluzivno otkrio za Kurir, nosi radni naslov "Javna tajna", izazvala je pravu paniku među srpskim biznismenima i političarima, koji na sve načine pokušavaju saznati hoće li se naći na njegovim stranicama! 

Izvor Kurira otkriva da većina njih vjeruje da Mihajlo neće objaviti prava imena, ali strahuju da bi ih i, ukoliko im navede nadimke i opiše poslove kojima se bave, čitaoci mogli prepoznati.

- Na sve načine pojedinci koji su godinama koristili usluge Mihajlovih djevojaka pokušavaju da mu preko posrednika pošalju poruku u pritvor i da ga zamole da ih ne spominje. Većina njih strahuje od svojih supruga i toga da bi porodice mogle da saznaju za njihovu mračnu stranu. Istina je da Mihajlo mnogo zna - otkriva za Kurir Maksimovićev prijatelj.

Još je neizvjesno kako će tačno izgledati makroova knjiga niti kada će se tačno objaviti odnosno hoće li se u njoj naći imena moćnika. Ipak, kako je za Kurir rekao Mihajlov advokat Danilo Nikolić: "Mihajlo je odlučio da čitaocima otkrije sve nedoumice koje imaju o elitnoj prostituciji i njemu kao čovjeku."

Komentari

NA VRH