MORBIDNO

Šokirat ćete se kada čujete šta je srbijanska madam zahtijevala od prostitutki: Tek maloljetne djevojke nisu ni bile svjesne šta ih čeka

Njeni klijenti nisu glupi i ona traži kvalitet prije svega

Ilustracija

Avaz.ba

24.4.2019

Velika Madam, kako je svi zovu, godinama ima najveći broj djevojaka na raspolaganju. One dolaze kod nje misleći da će izgraditi karijeru modela. Srbijanski izvor otkriva kako bira djevojke za svoje klijente.

- Na njen kasting dolazi veliki broj djevojaka. Onda se sve skinu u kupaći i prodefiluju ispred nje, kratko se predstavljaju. Njoj je važno da djevojke koje odabere imaju i neki hobi ili aktivnosti, kako bi bile poželjnije klijentima. Njeni kriteriji nisu mali. Onda slijedi uži izbor, njih dvadesetak. Poreda ih u jedan red i zagleda ih, osmatra njihove crte lica kako bi zaključila da li ima estetskih korekcija, sve moraju biti bez šminke i potpuno prirodne. Njeni klijenti nisu glupi i ona traži kvalitet prije svega - naglašava naš izvor. 

Ona ih, nakon tog prvobitnog izbora, polako uvodi u posao i priprema ih za pakao koga nisu ni svjesne, naravno još ne otkrivajući pravu istinu o njenim planovima.

- Poreda ih u red, da stoje jedna do druge po visini, a onda traži da joj pjevaju crkvene pjesme! Ona je bolesna! Voli nešto poput crkvenog pojanja, obožava djevojke sa lijepim glasom, to joj je kao neki fetiš. Ona stalno naglašava koliko su joj Bog i crkva važni, prosto nevjerovatno. Niko ne bi pomislio da podvodi djevojke - kazao je izvor srbijanskog medija koji je želio ostati anoniman. Također ih je tjerala da se mole Bogu.

Ona, nakon pažljivog biranja, sve djevojke šalje na ljetovanje, kako bi ih pridobila, a tamo ih dalje psihijatri pripremaju za ono što predstoji. Ulaže ogroman novac u to. Neke pristanu čim ugledaju sav taj sjaj i luksuz, bez pogovora slušaju šta im govori. Ona ih zatim tamo uči manirima, kako da se ponašaju u elitnom društvu, sve djevojke moraju obavezno naučiti engleski jezik jer među klijentima ima mnogo stranaca.

Po povratku u Beograd, došlo bi do vatrenog krštenja, prve zabave na kojoj po pravilu bilo mnogo osoba iz javnog života Srbije. Tu muškarci sami naručuju sa kojom djevojkom će imati seks. Od njih su mogli tražiti šta god ima padne na pamet jer, kako kaže izvor, za to su izdvojili pozamašnu sumu novca.

- Na jednoj zabavi u centru Beograda početkom 2000. godine, koju je organizirao bivši ministar jednog od najvažnijih resora, prebogat, okupili su se mnogi stariji utjecajni muškarci, većinom su to bili političari, biznismeni i po neki sportista. Moglo se primijetiti kako jedan po jedan par - stariji muškarac i mlada novopečena prostitutka odlaze u apartman na partiju seksa. Nakon toga Madam bi ih nagradila velikom svotom novca. Mnogima se osladio taj miris novca pa su dugo ostale u tom poslu - zaključuje naš izvor. Ističe da se Madam i danas bavi ovim "biznisom", ali djevojkama uglavnom namješta poslove u inozemstvu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.