INCIDENT

Haos na ulicama Beograda: Pretučen taksista, kolege blokirale ulicu

Jedan od vozača u civilnom vozilu, koji je taksirao preko jedne od aplikacija, bez ikakvog povoda napao je kolegu iz "Lux taxija"

Beograd. RAS Srbija

Blic.rs

22.5.2019

Tenzije koje već mjesecima vladaju na ulicama Beograda među raznim grupama koje na ovaj ili onaj način obavljaju taksi prijevoz u ovom gradu, po svemu sudeći, dovele su do prvog ozbiljnijeg incidenta.

Na Novom Beogradu je oko 14:30 sati došlo do fizičkog okršaja dvojice vozača, da bi ubrzo na ugao Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića počelo pristizati na desetine taksista sa svih strana.

Kako su za Blic rekli očevici, iz nepoznatih razloga, jedan od vozača u civilnom vozilu, koji je taksirao preko jedne od aplikacija, bez ikakvog povoda napao je kolegu iz "Lux taxija". Napadač je pobjegao, a povrijeđeni je prevezen u Urgentni centar.

- Riječ je o civilnom vozilu, imamo registarske tablice, tražimo od policije da odmah utvrdi ko je bio napadač. Sumnjamo da je riječ o jednoj od kompanija koje prevoze putnike putem aplikacija - rekli su okupljeni taksisti.

Prema nezvaničnim informacijama, grupa od stotinjak taksista iz raznih beogradskih udruženja planira krenuti u protestnu vožnju do centra grada.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.