TUGA U Nišu se dogodilo stravično nasilje

Majka brutalno pretukla sina koji se potukao sa sestrom: Udarala ga je rukama po glavi i tijelu dok nije pao

Zbog povreda koje je zadobio, 13-godišnjak je zbrinut u Dječijoj hiruškoj klinic

I.Š / Avaz.ba

Nasilje u porodici

Foto: Ilustracija


U Nišu se dogodilo stravično nasilje, majka nanijela tjelesne povrede sinu zbog kćerke, zbog čega joj je izrečena mjera zabrane prilaska.  Roditeljsko nasilje dogodilo se jučer oko 15 sati u kući dječakovog oca gde je M.P. boravila u posjeti djeci koja su mu povjerena nakon razvoda.

U majčinom prisustvu potukao se dječak (13) sa sestrom (14) , nakon tuče  Nišlijka je brutalno kaznila sina . 

 - Dječak se potukao sa sestrom (14) u majčinom prisustvu, a ona je stala na stranu kćerke pa je pretukla sina. Udarala ga je rukama po glavi i tijelu dok nije pao, a onda ga je šutirala u predjelu grudi - kažu  sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Nakon izvršenog nasilja nad sinom, majka je u policiji prijavila svog djevera zbog šamaranja.- Ona je tvrdila da joj je brat njenog supruga udario dva šamara jer je pretukla  dijete, ali nije priznala da ga je ona pretukla. Njen djever je negirao napad na snahu, ali ju je optužio da je dječaka nemilosrdno tukla - kažu sagovornici. Zbog povreda koje je zadobio dječak je  zbrinut u Dječijoj hiruškoj klinici.Odluku o tome da li će se protiv M.P podnijeti prijava za nasilje u porodici donijeti ce Osnovno javno tužilaštvo.  

NA VRH

Podijeli članak na