ŠOKANTNO Napadnut u restoranu

MMA borac izboden u Novom Sadu

Brutalno nasrnuli na njega, udarali ga pepeljerom po glavi, pa ga izboli po nogama

A. P. / Avaz.ba
13.09.2019 18:39

Mihajlović: Svađa u restoranu prethodila tuči, trojica nasrnula na njega

Foto: Arhiv

Damir Dado Mihajlović (37), poznati MMA borac i zet popularne srbijanske pjevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem danas oko 14 časova u Novom Sadu u restoranu „Distrikt“ Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu

Očevici kažu da ništa nije slutilo da bi se mogla dogoditi tragedija. Mihajlović je sjedio sa jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. Ali u jednom momentu su se iznenada počeli svađati i izbila je tuča.

-Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na Mihajlovića. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Taj momak ga je udarao pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga je izvadio nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli. Sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija su brzo stigli i zbrinuli mladića - rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta na poziv policije, i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu, zatekli su muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predijelu nogu, koji je obilno krvario i gubio svijest.

- Pacijent D.M. primljen je u Urgentni centar sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekli su iz Kliničkog centra Vojvodine. 

  • Klinički centar Vojvodina: Mihajlović primljen s posjekotinama
    Klinički centar Vojvodina: Mihajlović primljen s posjekotinama Foto: Arhiv

Komentari

NA VRH