ŠOKANTNO

Ispovijest Lude Mire, koja je radila za seks-mafiju: Otkrila sve prljave tajne mušterija

Osiguranje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka „poklon“

Akcija policije. Alo.rs

Avaz.ba/ Alo.rs

16.1.2020

Žena zvana Luda Mira, sekretarica seks-mafije, koju je policija raskrinkala prije dva dana i uhapsila 22 člana mafije, otkriva da su se klijenti žalili na djevojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu.

U ispovijesti za Alo, bivša sekretarica kaže da su djevojke često upadale u nevolje dok su prodavala tijelo za novac i da su najviše problema imale s novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni! 

- Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem djevojku. Njoj sam kod muža, roditelja ili dečka služila kao alibi, pošto bih najčešće govorila „da ide kod prijateljice“. Zakazala bih gdje se treba naći s osiguranjem i vozačem. Ukoliko je išla kod mušterije u stan, osiguranje je provjeravalo nalazi li se u stanu još neko osim klijenta. Osiguranje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka „poklon“. 


Ilustracija. Arhiv

Djevojke su na licu mjesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cijena bi rasla. Sat druženja, u koji je uključen i oralni seks, iznosio je 100 eura, uz obavezno korištenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 eura više, a cijena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti - priča Luda Mira.  

Ona dodaje kako djevojke poslije jedne stalne mušterije nisu mogle imati odnos sedmicu.

- Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a djevojke poslije njega sedmicu nisu mogle imati seks! Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan seks, a djevojke su prepričavale da je među nogama "imao šta pokazati". Pristojne žene su ga ignorirale, pa je zbog toga odlučio plaćati prostitutke. Poslije nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje djevojke, zbog čega su ga počele izbjegavati.


Ilustracija. Arhiv

Podizali smo cijene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo djevojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te djevojke su poslije seksa s njim bile sedam dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla - prisjeća se sekretarica u dahu.

- Jedna djevojka je tvrdila da je stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali seks. Ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primijetio da ima crno ispod noktiju. Djevojka je dobila otkaz, a poslije toga su pravila bila mnogo oštrija. Morale su biti pristojno obučene, istuširane i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke - priča sagovornica.

Policija je uhapsila 22 člana dvije kriminalne grupe zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine unajmljivali stanove u kojima su djevojke za novac imale seks s klijentima.  


Ilustracija. Arhvi

Luda Mira kaže da su klijenti, koji uživaju ugled u društvu, pred djevojkama pokazivali svoje pravo lice. 

- Jedan gospodin imao je poseban zahtjev koji ga je uzbuđivao. Skinuo bi se go, a od djevojke je zahtijevao da ga opkorači iznad grudi i izvrši veliku nuždu, poslije čega je govorio za sebe „da je izmet“. Djevojke su prije sastanka s njim morala piti laksative - tvrdi Luda Mira. 


Hapšenje seks-mafije nimalo nije uplašilo prostitutke. Sajtovi za odrasle bili su i jučer puni ličnih oglasa.  

- Ja sam Violeta i moja cijena je 100 eura na sat. U cijenu je uračunat moj smještaj u Beogradu, na dobroj lokaciji. Vrijeme druženja je oko sat, dajem popust za svaki naredni put. Imam 22 godine, studentica sam, atraktivna, seksi i njegovana. Moraš biti čist i galantan. Poklon od 100 eura mi daješ u koverti i za tu cijenu dobiješ klasiku, a sve ostalo se dodatno plaća - rekla nam je Violeta dvije minute poslije prijave na sajt za upoznavanje i povjerila se „da se trudi da usreći sve muškarce“, jer od zarade plaća fakultet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.