BEOGRAD

Trifunović nakon što su mediji prenijeli da mu je pronađen kokain u krvi: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu da mi nađu

Apeliram na tabloide da me više ne nazivaju "propalim narkomanom", jer je očigledno da sam veoma uspješan narkoman

Sergej Trifunović. Arhiv

Avaz.ba

16.1.2020

Apeliram na tabloide da me više ne nazivaju "propalim narkomanom", jer je očigledno da sam veoma uspješan narkoman, prokomentirao je za "Danas" Sergej Trifunović naslovnice jučerašnjih tabloida koji su pisali o nesreći koju je izazvao pošto je udario parkiran autobus GSP-a.

Između ostalog, pisali su i da mu je nađen kokain u krvi.

Dodao je da ga to ne iznenađuje.

- Pa ako vjerujemo takvim medijima, ja se drogiram više od 20 godina. Da je to tačno, bio bih mrtav još 1997. - kazao je za "Danas" glumac i lider PSG-a. 

Na pitanje jesu li mu nakon što je otišao u policijsku stanicu zaista vadili krv i koliko uopće ima istine u pisanju tabloida, on je rekao da ima istine „onoliko koliko hoćete da ima“.

- Da su mi vadili krv, mogli su samo rusku salatu i prasetinu da mi nađu - rekao je Trifunović.

Sergej Trifunović je u ponedjeljak uvečer udario u parkiran autobus GSP-a u blizini benzinske pumpe „Dejtonka“ na Novom Beogradu.

U dogovoru s vozačem autobusa pozvali su policiju, ali je Trifunović, smatrajući da će joj trebati minimum pola sata da izađe na lice mjesta, kako je objasnio, otišao do svog stana da otvori majstorima vrata jer mu je u stanu bila poplava. 

Trifunović je potom otišao u policiju i dao iskaz o saobraćajnoj nesreći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.