SRBIJA Djevojčicu spasio od Malčanskog berberina

Moniku posjetio spasitelj, plakala od sreće kada ga je vidjela na vratima

Hvala gospodinu Emilu i Marko što su pronašli našu Moniku i što su nas posjetili danas, napisala je njena majka

Avaz.ba

Malčanski berberin oteo 12-godišnju djevojčicu

Foto: Agencije


Emil Živić i njegov sin Marko jutros su posjetili Moniku K. (12), djevojčicu koju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin.

Upravo ovaj Nišlija je pronašao otetu djevojčicu poslije 10 dana potrage za njom. 

- Hvala gospodinu Emilu i Marko što su pronašli našu Moniku i što su nas posjetili danas. Od srca im se zahvaljujemo i neka im Bog da sve najljepše i najbolje - napisala je Aleksandra Karimanović, djevojčicina mama.

  • Emil Živić

    Emil Živić

    Foto: Agencije


Monika je bila presretna jer je imala priliku da bude sa čovjekom koji je otrgao iz kandži Ninoslava Jovanovića. Dok je gost bio u njenom domu, djevojčica je bila baš vesela, pišu srbijanski mediji.

Da podsetimo, Moniku su 29. decembra Emil i njegov sin Marko pronašli u njihovoj kući u selu Pasjača nadomak Niša. Kako je Emil tada rekao, kuću nisu obilazili dugo pa su tog dana odlučili da svrate. Kada su tamo došli imali su šta da vide. Ninoslav Jovanović je upravo tu držao otetu djevojčicu. Emil ga je pojurio, a Malčanski berberin ja uspio pobjeći. Odmah su pozvali policiju i Monika je brzo bila zbrinuta. Jovanović je uhapšen 5. januara.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na