REGION

Vučić: Nisam siguran da ću se opet kandidirati za predsjednika Srbije

Nadam se da će naći boljeg kandidata od mene, rekao je aktuelni srbijanski predsjednik

Vučić u emisiji "Ćirilica". Instagram

Avaz.ba

7.5.2020

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u emisiji "Ćirilica" da ne vjeruje da će se kandidirati na sljedećim izborima za predsjednika Srbije

- Za godinu i po dana su izbori, ovi iz opozicije mogu slobodno da se kandidiraju da vode državu. Ja nisam siguran da ću se kandidirati, nadam se da će naći boljeg kandidata od mene - rekao je Vučić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

"Srbija je postigla odlične rezultate, ali nas čeka još mnogo teških stvari. Uradili smo dobar posao, nemoguće da je bio bez grešaka, ali smo se borili i trudili. Koliko je samo neprospavanih noći prošlo za svakog od nas. Ponosan sam što smo uspeli da obezbedimo pomoć i iz NR Kine, Rusije, Evropske unije, Norveške, Izraela. Bolnica Dragiša Mišović je bila srce zdravstvenog sistema, obnovljena je, kao i VMC na Karaburmi, tu su i novi Klinički centar Niš, KC Novi Sad. Sve smo to uspeli da uradimo u poslednjih pet godina. Pred nama je danas još jedan veliki izazov jer smo se otvorili pre drugih. Naši lekari su uradili fantastičan posao, ali razumeju da zemlja mora da živi. Pokazali smo, kao država veliku efikasnost i operativnost, cilj je postignut. Sada je pred nama najveći zadatak kako da podignemo ekonomiju. Biće nam potrebno mnogo rada i truda. Za nas je od presudnog značaja da nastavimo da radimo, da dovodimo investitore, da se evropska ekonomija podigne jer mi smo deo evropske ekonomije i ne možemo ništa sami." Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Ćirilica na televiziji Happy.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Srbija je postigla odlične rezultate, ali nas čeka još mnogo teških stvari. Uradili smo dobar posao, nemoguće da je bio bez grešaka, ali smo se borili i trudili. Koliko je samo neprospavanih noći prošlo za svakog od nas. Ponosan sam što smo uspjeli da osiguramo pomoć i iz NR Kine, Rusije, Evropske unije, Norveške, Izraela - rekao je Vučić gostujući na Happy televiziji.

On je naveo kako je pred Srbijom danas još jedan veliki izazov jer su se "otvorili prije drugih". 

- Naši ljekari su uradili fantastičan posao, ali razumiju da zemlja mora da živi. Pokazali smo, kao država veliku efikasnost i operativnost, cilj je postignut. Sada je pred nama najveći zadatak kako da podignemo ekonomiju. Bit će nam potrebno mnogo rada i truda. Za nas je od presudnog značaja da nastavimo da radimo, da dovodimo investitore, da se evropska ekonomija podigne jer mi smo dio evropske ekonomije i ne možemo ništa sami - rekao je Vučić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.