BEOGRAD

Vučić: Ograničeno trajanje vlade, izbori do aprila 2022.

Za nas kao stranku bilo je važno da razmišljamo o tome koje programe kandidujemo i šta možemo da uradimo za građane, rekao vučić

Aleksandar Vučić. Arhiv

A. Č.

20.10.2020

Lider Srpske napredne stranke i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za medije da će nova vlada Srbije biti ograničenog trajanja i da će predsjednički i novi parlamentarni izbori biti održani zajedno najkasnije 3. aprila 2022. godine.

Danas je SNS održala sjednicu Predsjedništva sa dvije tačke dnevnog reda.

Jedna od njih je, kako kaže Vučić, bila obilježavanje 12 godina postojanja SNS, o čemu će biti više riječi sutra, dok je druga bila izbor državnih organa Srbije i izbor novih organa Srbije. 

- Za nas kao stranku bilo je važno da razmišljamo o tome koje programe kandidujemo i šta možemo da uradimo za građane. Dobili smo veliku podršku naroda, i da su danas izbori ona bi bila još veća - rekao je Vučić i dodao:

- Bilo je važno da odmah posle izbora pokažemo da smo spremni da se menjamo, promenili smo 52 odsto ghradonačelnika i predsednika opštine, i time smo pokazali da smo spremni da sebe kritikujemo.

Sastanak Predsjedništva SNS počeo je danas oko 17 sati, i trajao je gotovo sat i po vremena. Na njemu je bilo riječi o budućnoj vladi Srbije, koalicionim partnerima, kao i novim ministrima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.