SABLASNE SCENE

Mještani se prestravili: Na sredini puta zatekli svijeću i dva bijela čaršafa

Stariji mještanin Drenovca kaže da se priča preko noći pročula po cijeloj Srbiji i da ga je jutros zvao prijatelj iz Zaječara da pita da li je to djelo neke sekte

A. J.

Na sredini lokalnog puta Ševarice-Drenovac sinoć je bila postavljena velika upaljena svijeća

Foto: Facebook


Nesvakidašnji događaj zabrinuo je meštane mačvanskih sela u Srbiji.

Na sredini lokalnog puta Ševarice-Drenovac sinoć je bila postavljena velika upaljena svijeća, a sa strane su bila dva bijela čaršafa od kojih je jedan bio okačen na drvetu u obliku krsta.

Neobičan prizor zatekli su mještani koji su sinoć autobusom krenuli u treću smjenu na posao, prenosi Objektiv.

PIŠE I.P. - Na putu Sevarice-Drenovac postavljena sveca na sredini puta, tacnije na beloj liniji, a sa strane dva bela...

Objavljuje Šabačke VestiPetak, 29. siječnja 2021.

- Kad je autobus stao žene su počele da vrište - objašnjava jedan mještanin i dodaje da je jedan mladić od straha čak pobjegao u šumu.

Mještani Drenovca i Ševarica su se obratili policiji. Svako od njih ima svoje objašnjenje za neobičan slučaj. Pojedini su uplašeni, a drugi pak tvrde da se neko samo našalio.

Stariji mještanin Drenovca kaže da se priča preko noći pročula po cijeloj Srbiji i da ga je jutros zvao prijatelj iz Zaječara da pita da li je to djelo neke sekte.- Nadležni organi treba da utvrde šta se desilo i da li smo sigurni - kaže mještanka Drenovca.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na