BEOGRAD

Među žrtvama Velje Nevolje je i fitness instruktor nekadašnje Džumhurove djevojke Dejane Živković

Živjela s vođom "Škaljaraca"

Džumhurova djevojka bila i "bivša nevjenčana supruga Jovana Vukovića, bivšeg vođe škaljarskog klana". AGENCIJE

A. V.

10.2.2021

Policijska istraga u Srbiji o zločinima kriminalne grupe na čijem je čelu bio uhapšeni Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, svakodnevno otkriva nove zastrašujuće činjenice i nova zlodjela ovih surovih mafijaša.

Iako se na početku istrage Belivukova grupa sumnjičila za tri ubistva, svakim danom se lista žrtava dopunjava novim saznanjima.

Najnovija žrtva koju je službeno navela policija bio je Jovo Kecman (52), beogradski instruktor fitnessa. On je nestao u septembru prošle godine u mjestu Mali Mokri Lug u blizini Beograda.

Uz nestanak Kecmana beogradski tabolidi pominju i osobu koja je jedno vrijeme bila vrlo poznata javnosti u našoj zemlji. Riječ je o Dejani Živković, manekenki koja je prije 4-5 godina bila djevojka i stalna pratilja na turnirima Damira Džumhura, najboljeg bh.tenisera. Nestali Jovo Kecman bio je fitness instruktor ove manekenke.

- Dejana je vježbala kod Kecmana u teretani, o čemu svjedoče i video snimci na društvenim mrežama u kojima ga ona naziva najboljim trenerom - navodi "Kurir".

Ovaj tabloid podsjeća da je nekadašnja Džumhurova djevojka bila i "bivša nevjenčana supruga Jovana Vukovića, bivšeg vođe škaljarskog klana". 

Vuković je uhapšen 2018. godine u Turskoj gdje je bio na odmoru upravo sa Dejanom Živković. Tokom njegovog pritvora u Beogradu ona ga je redovno posjećivala i donosila mu ručak. Osuđen je na 15 mjeseci zatvora zbog falcificiranja pasoša, nakon čega je preselio u Crnu Goru. U međuvremenu je raskinuo vezu s Dejanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.