PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić o Kokezi: Ne razumijem zašto je odbio poligraf

Ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice, rekao je Vučić

A. Č. / Blic

Vučić: U to ne mogu da povjerujem

Foto: Instagram


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem obraćanju komentirao je saslušanje predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze.

- Dobio sam sve neophodne informacije, ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumijem zašto je čovjek u kojeg sam imao povjerenja odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na 10 pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da povjerujem. Meni je to vrlo čudno, čim neko ne ide na poligraf. Ja sam išao zbog gluposti na poligraf da pokažem narodu da ne lažem. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne vjerujem - rekao je Vučić na aerodromu "Nikola Tesla" gdje je dočekao novi kontigent ruskih vakcina Sputnjik V, piše Blic.

On je dodao da očekuje da će nadležni organi uraditi sve kako treba.

- Ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko mi je žao zbog svega ovoga i koliko se loše osjećam valjda govori i moje večerašnje raspoloženje koje je mnogo gore nego što pokazujem, ali ne što sam uplašen, već zato što sam tužan - rekao je Vučić.

Podsjetimo, Kokeza je danas odbio poligrafsko ispitivanje čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsjednika Vučića. On je jutros priveden na informativni razgovor u svojstvu građanina na osnovu različitih navoda nedavno uhapšenog beogradskog ugostitelja Ace Bosanca, ali i drugih operativnih saznanja.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na