SUROVE LIKVIDACIJE

Vulin pokazao obezglavljena tijela navijača: Ko su žrtve Veljinog klana?

Hvalili se zlodjelima

Vulin prikazao snimke. Pink TV

Kurir.rs

6.3.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prikazao je grozne snimke žrtava koje su na najmonstruoznijji i najsuroviji način likvidirali pripadnici kriminalne grupe na čijem čelu su bili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Ministar Vulin nije rekao o kome se tačno radi, osim da je u jednom slučaju navijač Crvene zvezde, a u drugom navijač Partizana.


Nestao prošle godine

Pretpostavlja se da je na jednoj od užasnih fotografija tijelo Zdravka Radojevića, iz Koteža, inače navijača Crvene zvezde koji je došao u sukob sa klanom Veljka Belivuka. On je jedan od onih čija je sudbina bila nepoznata do hapšenja početkom februara. 

Nestao je prošle godine, a prema dosadašnjim rezultatima istrage on je namamljen u jedan od objekata koje su Belivuk i Miljković koristili kao mučionicu i mjesto za likvidacije.


Snimali video materijal

Pretpostavlja se da je druga žrtva čije obezglavljeno tijelo su snimali osumnjičeni, pripadaju navijaču Partizana Goranu Veličkoviću, članom suparničke navijačke frakcije. On je otet u centru Beograda u Deligradskoj ulici, a i on je prije likvidacije bio mučen, a potom na najsuroviji način ubijen.

Predsjednik Srbije je izjavio da su članovi kriminalne grupe snimali i video materijal da bi te klipove slali suparničkim klanovima, ali i da bi se hvalili svojim zlodelima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.