ČLAN PREDJEDNIŠTVA SNS-A

Stefanović: Već dugo slušam laži, ne postoje nikakvi prljavi poslovi

On je rekao da te laži plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni "Aleksići, Tepićke i slični megafoni''

Stefanović: Potpuno sam siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu. ARHIV

A. J.

21.5.2021

Član Predsjedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio sinoć da već dugo sluša najnevjerovatnije laži o njemu, Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

On je rekao da te laži plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni "Aleksići, Tepićke i slični megafoni''.

- Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbjeđujući sebi lagodan i luksuzan život, dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom - poručio je Stefanović u pisanoj izjavi Tanjugu.

U medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu, kako dodaje Stefanović, i o odnosima unutar SNS-a i njegovom odnosu sa predsjednikom Vučićem, zlonamjerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

- Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovi međusobni odnosi, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svjedočili u vrijeme njihove vlasti - oni bi željeli da ih se ne sjećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sjećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bijedi, a oni postajali milioneri - kaže Stefanović.

On dodaje da u godinama u kojima Srbija konačno počinje da rješava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe, prije svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, ''može samo da kaže da mu je čast što je dio tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju''.

''Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati - dodao je Nebojša Stefanović, piše Tanjug.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.